Om oss

Åpningstider:

Dekkbutikk/verksted kl 9 - 17

Butikk (Libru) kl 8 - 17

Vi er en liten bedrift med store tanker om godt kundeforhold, kunnskap om produktene og at kvalitet og frihet er viktigst.

Med stadig nye kunder på besøk og den gode kontakten med årelange faste leverandører, holder vi oss travle i vårt arbeid for å skaffe riktige produkter og god veiledning til vårt positive og unike kundenettverk.

 

Vårt hovedfokus i produktutvalget er dekk og felger, smøreoljer, diesel og batterier. Og vi har et veldig godt samarbeid med mange entreprenører og årelange trygge forhold til mange av våre leverandører.

 

Riktig valg av bildekk til varierte forhold er viktig, og vi ser dette som en tillitssak i forhold til kunden. Det er mye å velge, og varierte kvaliteter. Om du skal velge piggdekk eller pigg-fritt for vinteren er kanskje det et valg vi kan gjøre enklere for deg. Det viktigste er at kunden føler seg trygg på sitt valg. Det samme gjelder også for egnede sommerdekk. Kom gjerne innom våre butikklokaler for en hyggelig prat.

 

Noe av vår sterkeste kunnskap med mange års erfaring ligger i smøreoljer. Siden 70-tallet har vi blant annet forhandlet Pennzoil smøreoljer som er et topp kvalitetsprodukt levert fra en topp leverandør. Mange andre leverandører har fulgt oss i mange år og er trofaste, noe vi ser som minst like viktig som å levere et godt produkt.

 

Anders Langås As er ikke tilknyttet noen stor kjede, og slik liker vi det. Derfor stiller vi oss friere til å velge og sørge for godt samarbeid med våre partnere og kunder. Vi ser fordelen av å ikke være låst i et stort system, men heller mulighetene ved å være selvstendige.

 

Kontakt oss, eller kom en tur innom våre nyoppussede butikklokaler på Libru for en hyggelig prat og veiledning om batterier til ditt kjøretøy, riktig valg av dekk og felger, topp smøreprodukter eller en prat om en diesel avtale til ditt firma. Vi gjør også omlegging på stedet i vår monteringshall for våre kunder.

 

Velkommen til en hyggelig og hjelpsom stab her hos.

 

Butikk:

Frolandsveien 558, 4848 ARENDAL

 

Dekkbutikk/Verksted

Messelveien 312, 4820 FROLAND

 

 

Anders Langås AS, Frolandsveien 558 / Messelveien 312, 4848 ARENDAL/FROLAND, Telefon 37038800

Copyright © 2017 Anders Langås As. All Rights Reserved