Om oss

Vi er en liten bedrift med store tanker om godt kundeforhold, kunnskap om produktene og at kvalitet og frihet er viktigst.

Med stadig nye kunder på besøk og den gode kontakten med årelange faste leverandører, holder vi oss travle i vårt arbeid for å skaffe riktige produkter og god veiledning til vårt positive og unike kundenettverk.


Vårt hovedfokus i produktutvalget er dekk og felger, smøreoljer og batterier. Og vi har et veldig godt samarbeid med mange entreprenører og årelange trygge forhold til mange av våre leverandører.


Riktig valg av bildekk til varierte forhold er viktig, og vi ser dette som en tillitssak i forhold til kunden. Det er mye å velge, og varierte kvaliteter. Om du skal velge piggdekk eller pigg-fritt for vinteren er kanskje det et valg vi kan gjøre enklere for deg. Det viktigste er at kunden føler seg trygg på sitt valg. Det samme gjelder også for egnede sommerdekk. Kom gjerne innom våre butikklokaler på Messel for en hyggelig prat.


Noe av vår sterkeste kunnskap med mange års erfaring ligger i smøreoljer. Siden 70-tallet har vi blant annet forhandlet Pennzoil smøreoljer.

Det begynner nå å bli mange år som Texaco forhandler også. De siste årene har vi fått inn Champion oljer til lager.


Våre trofaste leverandører som har fulgt oss i mange år, gjør oss trygge på å levere gode produkter.


Anders Langås as er ikke tilknyttet noen stor kjede. Derfor stiller vi oss friere til å velge og sørge for godt samarbeid med våre partnere og kunder. Vi ser fordelen av å ikke være låst i et stort system, men heller muligheter ved å være selvstendige.


Kontakt oss, eller kom en tur innom våre nyoppussede butikk og dekkverksted lokaler på Messel for en hyggelig prat og veiledning.

Om det gjelder batterier til ditt kjøretøy, riktig valg av dekk og felger, smøreprodukter.
Velkommen til en hyggelig og hjelpsom stab her hos.


Butikk/ Dekk Verksted

Messelveien 312, 4820 FROLAND